Ποιοί είμαστε

Μια ομάδα γυναικών που μένουμε στον Άγιο Παντελεήμονα αποφασίσαμε συλλογικά σε πείσμα των συνθηκών που οδηγούν στην παραίτηση και στον πεσιμισμό να αντιδράσουμε δημιουργικά. Ενώσαμε τις δυνάμεις μας σε έναν κοινό σκοπό: Να μείνουμε στην γειτονιά μας και να πούμε ΟΧΙ στην ανεργία, και στην ξενοφοβία και ΝΑΙ στην αναβάθμιση και την εξέλιξη.

Ψάξαμε για καινούργιες ιδέες, που να μπορούν να είναι εφαρμόσιμες από εμάς, τόσο στο πρακτικό όσο και στο οικονομικό μέρος. Σε κάποια βιβλία που έφτασαν στα χέρια μας, είδαμε υπέροχα κοσμήματα που τ’ αγαπήσαμε με την πρώτη ματιά. Καλλιτέχνες παγκοσμίου φήμης υπέγραφαν τις υπέροχες αυτές δημιουργίες. Το μυστικό τους, η μαγεία τους ήταν στην πρώτη ύλη, τον ΠΟΛΥΜΕΡΗ ΠΥΛΟ.
Μάθαμε την τιμή του και μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στην πρώτη ύλη. Το δύσκολο ήταν στο σχεδιασμό και την κατασκευή των κοσμημάτων. Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν σεμινάρια που να αφορούν τον πολυμερή πυλό αποκλειστικά. Εκπαιδευτήκαμε μέσα από το διαδίκτυο, με βίντεο και με βιβλία που προμηθευτήκαμε από το εξωτερικό.
Μετά από χιλιάδες ώρες δουλειάς και αποτυχίες, ο έρωτας μας γι’ αυτό το υλικό απέδωσε τους καρπούς του. Το αγαπήσαμε πολύ και αυτό μας το ανταποδίδει με την μαγεία και την ομορφιά του! Έχουμε φτιάξει μια σειρά με ξεχωριστά χειροποίητα καλλιτεχνικά κοσμήματακολιέ, μενταγιόν, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, καρφίτσες- και κάθε μέρα κατασκευάζουμε καινούργια.
Το κάθε κόσμημα είναι διαχρονικό, πολύ γερό και μοναδικό. Χαιρόμαστε που είμαστε πρωτοπόροι σ’ αυτό που κάνουμε με αγάπη, πείσμα και έμπνευση.

Μέσα από το site μας, θα γνωρίσετε τα κοσμήματα μας που συνέχεια θα ανανεώνονται. Θα μαθαίνετε τα νέα μας, τις εξελίξεις μας και θα βρίσκετε πολλές κληρώσεις για προσφορές δώρων.

Είναι ένα καινούργιο είδος στον χώρο του κοσμήματος που συμπληρώνει το κενό μεταξύ του ακριβού κοσμήματος και του βιομηχανοποιημένου κοσμήματος. Εμείς έχουμε την καινούργια πρόταση: χειροποίητο καλλιτεχνικό κόσμημα, οικονομικό ναι, αλλά πολύ προσεγμένο, ιδιαίτερο και μοναδικό.

Θέλουμε πολύ να αναπτύξουμε μια αληθινή σχέση μεταξύ μας που να στηρίζεται στην ειλικρίνεια. Όπως εσείς μας εμπιστεύεστε και μας δίνετε τα χρήματα σας, έτσι και εμείς να ξέρετε ότι θα φροντίζουμε πάντα το καλύτερο για εσάς.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν σας ενδιαφέρει κάποιο από τα κοσμήματα μας, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας


captcha
Powered by BreezingForms

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ενδιαφερόμαστε για την εύρεση συνεργατών-μεταπωλητών των κοσμημάτων μας, σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερα...
Αρχή